Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728351140

Liga 728351140 Información oficial sobre el partido 728351140 en Hattrick

28.04.2024 09:00:00

Argonauci Alineación oficial del equipo 'Argonauci' en el partido 1 - 4 LKS Garbaci Alineación oficial del equipo 'LKS Garbaci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Argonauci Alineación oficial del equipo 'Argonauci' en el partido 2 - 0 LKS Garbaci Alineación oficial del equipo 'LKS Garbaci' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Argonauci

Goles Goles

  • 103 Minuto 56 (Gol por la derecha): Argonauci no perdien la fe, i al minut 56 del partit, Dariusz Kośmiński va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Argonauci per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Dariusz Kośmiński va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Gábor Lengyel va estar a punt d'empatar per a Argonauci quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Kasper Zatylny va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Dariusz Kośmiński de Argonauci va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan Marian Nagaj des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al 72, Dariusz Kośmiński hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Kasper Zatylny. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Ünsal Raife de Argonauci es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 75, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

LKS Garbaci

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Bartosz Cichorz de Garbaci va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Garbaci va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Kazimierz Popiołek, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38, una falta xutada per Jan Turoń va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Garbaci. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): Garbaci sabia com jugar al contraatac, i al minut 69, Kazimierz Popiołek va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Garbaci, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Jarosław Jułga va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.