Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728350416

Liga 728350416 Información oficial sobre el partido 728350416 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

Barca196744 Alineación oficial del equipo 'Barca196744' en el partido 2 - 2 Czarni Browar Witnica Alineación oficial del equipo 'Czarni Browar Witnica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Barca196744 Alineación oficial del equipo 'Barca196744' en el partido 5 - 1 Czarni Browar Witnica Alineación oficial del equipo 'Czarni Browar Witnica' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barca196744

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Davron Zokirov s'emportà una gran ovació del públic local al minut 20, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Passat el minut 68 de joc, Davron Zokirov facilitava les coses al Barca196744 amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nikkil Rein va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 79, el Barca196744 estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Davron Zokirov va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 289 Minuto 90 (Ocasión evento especial): Pavlin Andreev va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 90, però no s'esperava que en Jerzy Ziółek, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kazem Avazkhani! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Czarni Browar Witnica

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Witnica va ser finalitzada des de l'esquerra per Bolesław Szadkowski al minut 7. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 49, quan Włodzimierz Ciurysek va posar els visitants Witnica per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Gerdt Eisenkolb, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 19 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Witnica va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Dragutin Radović va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 65, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Witnica que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Günther Gaug, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Jean-Antoine Cantais va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Carlo Parlato, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Florin Merdariu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Bolesław Szadkowski estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.