Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728349465

Liga 728349465 Información oficial sobre el partido 728349465 en Hattrick

05.05.2024 09:00:00

CkmWlokniarz Alineación oficial del equipo 'CkmWlokniarz' en el partido 3 - 0 FC JAWOR KOLONIA Alineación oficial del equipo 'FC JAWOR KOLONIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
CkmWlokniarz Alineación oficial del equipo 'CkmWlokniarz' en el partido 9 - 0 FC JAWOR KOLONIA Alineación oficial del equipo 'FC JAWOR KOLONIA' en el partido
Está más tieso que su rival 9.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CkmWlokniarz

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ebrahim Hajiabad, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CkmWlokniarz se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 36.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de CkmWlokniarz al minut 39, que va llançar ajustat al pal en Imad El Beik. 2 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ronny Ånestad, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a CkmWlokniarz.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): CkmWlokniarz van sortir al contraatac al minut 50, però Yiorgos Providas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Yiorgos Providas de CkmWlokniarz gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 289 Minuto 74 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Daniel Keiadjara per la seva rapidesa. Al minut 74 va intentar marxar per velocitat d'en Bolesław Maciejko, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Perttu Näkki de CkmWlokniarz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC JAWOR KOLONIA

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fabian Woydt va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Paweł Szeluga va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.