Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728334165

Liga 728334165 Información oficial sobre el partido 728334165 en Hattrick

14.04.2024 08:30:00

Sealex Alineación oficial del equipo 'Sealex' en el partido 2 - 2 Karelia4ever Alineación oficial del equipo 'Karelia4ever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sealex Alineación oficial del equipo 'Sealex' en el partido 1 - 0 Karelia4ever Alineación oficial del equipo 'Karelia4ever' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sealex

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Mathieu Guilbert es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 115 Minuto 86 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Igor Pashkin no va poder aturar Viktor Arshinov de Sealex, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 86 el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El Sealex va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en German Ivaschenko la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Sealex van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 23, però German Ivaschenko va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 203 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Mathieu Guilbert de Sealex va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Karelia4ever

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 2 minuts, el tirador de faltes del Karelia4ever va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Emanuel Vâlcea, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): El porter de Karelia4ever va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Karim Rahmatov va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Karelia4ever van sortir al contraatac al minut 38, però Viktor Stashuk va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Victorio Maximiliano Voituret va marcar al minut 87 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.