Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728334122

Liga 728334122 Información oficial sobre el partido 728334122 en Hattrick

05.05.2024 08:30:00

Signum Alineación oficial del equipo 'Signum' en el partido 5 - 0 Krasniy manyak Alineación oficial del equipo 'Krasniy manyak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Signum Alineación oficial del equipo 'Signum' en el partido 7 - 1 Krasniy manyak Alineación oficial del equipo 'Krasniy manyak' en el partido
Tiene mala suerte 7.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Signum

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ricardo Huntelaar ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Signum es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Signum va aconseguir el 2 - 0 quan Kari Haaga va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Signum va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ricardo Huntelaar, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Amb 74 minuts jugats, en Hans Pant va augmentar l'avantatge de Signum a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Signum va augmentar la diferència quan Kari Haaga no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Signum va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kari Haaga, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jean Tual per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pier Nicola Mobi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gaël Duffour es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Krasniy manyak

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Sergey Bodin va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Heorhii Kharchenko al minut 23 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 29 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Tatu Cavén va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.