Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728334112

Liga 728334112 Información oficial sobre el partido 728334112 en Hattrick

21.04.2024 08:30:00

Krasniy manyak Alineación oficial del equipo 'Krasniy manyak' en el partido 4 - 2 Red_Bogatyrs Alineación oficial del equipo 'Red_Bogatyrs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Krasniy manyak Alineación oficial del equipo 'Krasniy manyak' en el partido 4 - 0 Red_Bogatyrs Alineación oficial del equipo 'Red_Bogatyrs' en el partido
Tiene un resultado normal 3.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krasniy manyak

Goles Goles

  • 101 Minuto 42 (Gol por el centro): El Krasniy no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Miguel Garitano es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Sergey Bodin va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ezzeddine Ben Mustapha, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Krasniy se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 87.
  • 190 Minuto 88 (Gol de falta): En Sergey Bodin va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 4-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergey Vatuev va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergey Bodin.

Red_Bogatyrs

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador de Red_Bogatyrs Ignat Sorochenkov va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 29 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 41 de partit va donar a Red_Bogatyrs l'avantatge per 0 - 2. Cyril Oppliger en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Red_Bogatyrs van sortir al contraatac amb encert al minut 59, però Włodzimierz Martin no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 208 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rémy Donnat va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Cyril Oppliger aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ilya Petrochenko s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en René Paulitz de Red_Bogatyrs amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.