Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728311594

Liga 728311594 Información oficial sobre el partido 728311594 en Hattrick

14.04.2024 08:15:00

Vivek Alineación oficial del equipo 'Vivek' en el partido 0 - 2 Pungro Town FC Alineación oficial del equipo 'Pungro Town FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vivek Alineación oficial del equipo 'Vivek' en el partido 0 - 1 Pungro Town FC Alineación oficial del equipo 'Pungro Town FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vivek

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Vivek van sortir al contraatac al minut 57, però Dharamarajan Ramasamy va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Sebastian Fondi va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Pungro Town FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Pungro va ser finalitzada des de l'esquerra per Dié Koussan al minut 8. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Passaven 81 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Shankar Yadav va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Devesh Dayal va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 13, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després de 22 minuts, Neil Bhambi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Kuzma Gorlach va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Dié Koussan es va quedar sol davant del porter, al minut 56. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ramon Boix al minut 63, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.