Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728291882

Liga 728291882 Información oficial sobre el partido 728291882 en Hattrick

21.04.2024 07:45:00

FC Vampire Clan X Alineación oficial del equipo 'FC Vampire Clan X' en el partido 0 - 5 The Blue Danes Alineación oficial del equipo 'The Blue Danes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FC Vampire Clan X Alineación oficial del equipo 'FC Vampire Clan X' en el partido 0 - 8 The Blue Danes Alineación oficial del equipo 'The Blue Danes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Vampire Clan X

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Rajendra Sthapit va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Sanjay Amaty, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Sanjay Amaty va marxar de Casimiro Trindade en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Vampirki van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

The Blue Danes

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Danes va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 8. Carlos Carpi va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sure Tamang de Danes l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 18 de partit.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Sure Tamang va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Cefa Agopyan va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 62, i va fer pujar el 0 - 4 per a Danes.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Sebastián Cutanda va augmentar l'avantatge de Danes a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Sure Tamang quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rajendra Sthapit, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Angelo Spagnuolo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rajendra Sthapit va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Carlos Carpi de Danes va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.