Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728285055

Liga 728285055 Información oficial sobre el partido 728285055 en Hattrick

28.04.2024 07:30:00

Black Bay Admirals Alineación oficial del equipo 'Black Bay Admirals' en el partido 10 - 0 Jashtyk-Ak-Altyn Alineación oficial del equipo 'Jashtyk-Ak-Altyn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Black Bay Admirals Alineación oficial del equipo 'Black Bay Admirals' en el partido 8 - 0 Jashtyk-Ak-Altyn Alineación oficial del equipo 'Jashtyk-Ak-Altyn' en el partido
Tiene suerte 7.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Bay Admirals

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): Amiraalit va agafar avantatge al minut 6 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Igor Petrochenkov fent així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Eddy Guniat, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Amiraalit.
  • 130 Minuto 23 (Gol de falta): El gol de falta de Igor Petrochenkov sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 23 i ampliar l'avantatge de Amiraalit a 3 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Amiraalit va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marian Mlostek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Igor Petrochenkov va augmentar la diferència de Amiraalit a 5 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Amiraalit pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ismael Cabrera va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ismael Cabrera es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 7 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Amiraalit al minut 80, que va llançar ajustat al pal en Igor Petrochenkov. 8 - 0 pels locals.
  • 115 Minuto 86 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tynybek Naraliev no va poder aturar Bayjigit Elmar Uulu de Amiraalit, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 86 el 9 - 0.
  • 115 Minuto 87 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Eero Lakka era molt més ràpid que el defensa Shaydulla Tashtemirov. Al minut 87, el jugador de Amiraalit va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 10 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Anco Hajer, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Anco Hajer de Amiraalit va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fortunato Noland de Amiraalit va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Jashtyk-Ak-Altyn

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Jashtyk-Ak-Altyn van sortir al contraatac al minut 89, però Bektemir Bozgunbaev va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Shukur Abbosov de Jashtyk-Ak-Altyn va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nikolay Minibaev de Jashtyk-Ak-Altyn la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.