Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728275595

Liga 728275595 Información oficial sobre el partido 728275595 en Hattrick

05.05.2024 06:15:00

Sport Vélez II Alineación oficial del equipo 'Sport Vélez II' en el partido 4 - 0 Memento Mori FC Alineación oficial del equipo 'Memento Mori FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sport Vélez II Alineación oficial del equipo 'Sport Vélez II' en el partido 0 - 1 Memento Mori FC Alineación oficial del equipo 'Memento Mori FC' en el partido
Tiene mucha potra 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sport Vélez II

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Sport prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Hezi Naschitz va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Fausto Cordone va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a Sport.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): El Sport era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Alfredo Canel va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): En Alfredo Canel va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 4 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alfredo Canel per poc que no incrementa el marcador al minut 10. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però István Novák va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): Al minut 30, Hezi Naschitz gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hannes Lamprecht de Sport amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Memento Mori FC

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Simo Försti gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): Robert Džinic hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Escolástico Cabo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Joachim Forca de Memento va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.