Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728256655

Liga 728256655 Información oficial sobre el partido 728256655 en Hattrick

21.04.2024 05:30:00

Hooray FC Alineación oficial del equipo 'Hooray FC' en el partido 0 - 4 Les Tiesses di Hoye Alineación oficial del equipo 'Les Tiesses di Hoye' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hooray FC Alineación oficial del equipo 'Hooray FC' en el partido 0 - 3 Les Tiesses di Hoye Alineación oficial del equipo 'Les Tiesses di Hoye' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hooray FC

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Songphon Kunakorn no va ser aprofitada per en Boonyarit Prakrom que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Les Tiesses di Hoye

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Villy Stæhr que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Tiesses.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Lionel Paris va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jimmy Hansen va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Cock Deijkers va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Saro Tressoldi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Villy Stæhr va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nopphadon Chotsuwan va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Nuri Yar quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nopphadon Chotsuwan, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Nuri Yar va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Nopphadon Chotsuwan va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 284 Minuto 51 (Ocasión de penalti): Lionel Paris de Tiesses va fallar un penal al minut 51, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.