Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728256439

Liga 728256439 Información oficial sobre el partido 728256439 en Hattrick

05.05.2024 05:30:00

Supper Joke Unlimited Alineación oficial del equipo 'Supper Joke Unlimited' en el partido 0 - 5 Nakhon Pathom Alineación oficial del equipo 'Nakhon Pathom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Supper Joke Unlimited Alineación oficial del equipo 'Supper Joke Unlimited' en el partido 0 - 7 Nakhon Pathom Alineación oficial del equipo 'Nakhon Pathom' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Supper Joke Unlimited

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Somboon Pulsawat va entorpir al marcador d'en 姚 (Yao) 其彪 (Qibiao) per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Afham Adam de Unlimited va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Nakhon Pathom

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, NPT es va posar per davant amb un 0 - 1 quan 何 (He) 冠宇 (Guanyu) es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Hourad Rahbar va augmentar l'avantatge de NPT a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Loetsak Panturattanasriyothin de NPT va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 65. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 66, Hektor Zahora va pentinar un córner cap al segon pal que Hourad Rahbar va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 4.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Dobrynya Blazhevich va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 68, i va fer pujar el 0 - 5 per a NPT.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Cory Meldrum al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.