Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728239862

Liga 728239862 Información oficial sobre el partido 728239862 en Hattrick

05.05.2024 05:00:00

Sabah Pearls Alineación oficial del equipo 'Sabah Pearls' en el partido 3 - 1 Soccer Club Football Club FC Alineación oficial del equipo 'Soccer Club Football Club FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sabah Pearls Alineación oficial del equipo 'Sabah Pearls' en el partido 4 - 0 Soccer Club Football Club FC Alineación oficial del equipo 'Soccer Club Football Club FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sabah Pearls

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Corria el minut 32 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ilham Abd Rahim Raimi Fairuz, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Ilham Abd Rahim Raimi Fairuz estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Zimraan Barjes va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 39.
  • 137 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 76 una excel·lent centrada de Pankaj Jagannath va arribar a Wan Abu Bakar Amin, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Fadhli Mohd Azmi gairebé va marcar per a Pearls des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Wan Abu Bakar Amin va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sampath Gopinath de Pearls va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Soccer Club Football Club FC

Goles Goles

  • 154 Minuto 75 (Gol de penalti): El jugador de Football Naim Halim va anotar des dels 11 metres al minut 75, posant el 2 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Naim Halim de Football va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Li Jie Keong de Football va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wan Ridha Faizal Zuhairi de Football va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.