Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728178702

Liga 728178702 Información oficial sobre el partido 728178702 en Hattrick

05.05.2024 04:15:00

Wakkanai Northstars Alineación oficial del equipo 'Wakkanai Northstars' en el partido 7 - 0 SolidBear Alineación oficial del equipo 'SolidBear' en el partido
7 / 10 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
2 / 2 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
3 / 4 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 1
2 / 3 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
56 % Posesión 45' 44 %
58 % Posesión 90' 42 %
Normal Táctica Normal
Wakkanai Northstars Alineación oficial del equipo 'Wakkanai Northstars' en el partido 7 - 0 SolidBear Alineación oficial del equipo 'SolidBear' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Wakkanai Northstars Alineación oficial del equipo 'Wakkanai Northstars' en el partido 7 - 0 SolidBear Alineación oficial del equipo 'SolidBear' en el partido
Tiene un resultado normal 6.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wakkanai Northstars

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Corria el minut 25 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de 拓矢 (Takuya) 'Bear' 長野 (Nagano), que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 190 Minuto 37 (Gol de falta): Al 37 minuts, El Northstars va fer el 2-0. En 啓貴 (Hirotaka) 吉田 (Yoshida) va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En 啓貴 (Hirotaka) 吉田 (Yoshida) de Northstars va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Mingedas Koženkovas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 130 Minuto 82 (Gol de falta): Als 82 minuts, Ernesto Godoy va ampliar l'avantatge de Northstars amb un 5 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Northstars a 6 - 0. 拓矢 (Takuya) 'Bear' 長野 (Nagano) va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Northstars va aconseguir el 7 - 0 quan Mingedas Koženkovas va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Óscar Ursino al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vasil Enchev va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 啓貴 (Hirotaka) 吉田 (Yoshida) de Northstars va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 209 Minuto 50 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Cristoph Schneppenhausen van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Angelo Teodorani a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 将彰 (Masaaki) 浜田 (Hamada) de Northstars amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cristoph Schneppenhausen de Northstars va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

SolidBear

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del SolidBear que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en 瞭太 (Ryota) 新出 (Arade), que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 浩輝 (Koki) 長沢 (Nagasawa).
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 公人 (Kimihito) 森上 (Morigami) de SolidBear va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.