Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728169970

Liga 728169970 Información oficial sobre el partido 728169970 en Hattrick

12.05.2024 04:00:00

Oncall Utd FC Alineación oficial del equipo 'Oncall Utd FC' en el partido 6 - 2 Cancel Culture Kings Alineación oficial del equipo 'Cancel Culture Kings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Oncall Utd FC Alineación oficial del equipo 'Oncall Utd FC' en el partido 10 - 0 Cancel Culture Kings Alineación oficial del equipo 'Cancel Culture Kings' en el partido
Es un cenizo 9.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oncall Utd FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Thomas Kungadutji va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): OUFC prenia la batuta de l'encontre al minut 34, quan en Monse Zult va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 els aficionats van embogir quan en Federico Fedencrini va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de OUFC.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Miguel Matos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a OUFC.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Matt Phariseau va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Daryl White va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Matt Phariseau va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Joona Joronen, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Monse Zult hauria d'haver estat gol al minut 31 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Federico Fedencrini! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joona Joronen de OUFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Cancel Culture Kings

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, Kings es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Yan Win Aung es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 39. L'anotador per Kings va ser Ivar Widerbrant, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José María Martinich de Kings la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ivar Widerbrant de Kings es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.