Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728169468

Liga 728169468 Información oficial sobre el partido 728169468 en Hattrick

12.05.2024 04:00:00

Jäähyväisvalssi Alineación oficial del equipo 'Jäähyväisvalssi' en el partido 1 - 5 Ten Ton Tessie Alineación oficial del equipo 'Ten Ton Tessie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Jäähyväisvalssi Alineación oficial del equipo 'Jäähyväisvalssi' en el partido 0 - 6 Ten Ton Tessie Alineación oficial del equipo 'Ten Ton Tessie' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jäähyväisvalssi

Goles Goles

  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, Jäähyväisvalssi aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Paul Hayes va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kristian Djaui de Jäähyväisvalssi es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.

Ten Ton Tessie

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador de Tessie Joe Maranganji va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 40 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Valentin Mihăilescu va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, un xut de Valentin Mihăilescu des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, Tessie va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Valentin Mihăilescu, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Valentin Mihăilescu va ser l'anotador del 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Elchanan Zuri que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Tessie va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Corey Wilkie va quedar-se sol davant el porter Steve Mugridge, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joe Maranganji ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Mac Baldwin va servir per deixar enrere el gegant Dom Lyon al minut 39, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Elchanan Zuri quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Steve Mugridge, però la pilota va topar amb el travesser.