Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728162341

Liga 728162341 Información oficial sobre el partido 728162341 en Hattrick

21.04.2024 04:00:00

Irken Armada Alineación oficial del equipo 'Irken Armada' en el partido 3 - 0 Melbourne United FC Alineación oficial del equipo 'Melbourne United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Irken Armada Alineación oficial del equipo 'Irken Armada' en el partido 3 - 0 Melbourne United FC Alineación oficial del equipo 'Melbourne United FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irken Armada

Goles Goles

  • 115 Minuto 17 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sascha Bantz de Armada va fer un bon esprint per escapar-se de Jukka Timonen i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Armada va augmentar la diferència quan Vítor de Almeida no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Armada va obtenir un penal al minut 80, que va llançar a la perfecció Edgardo Lozada. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Sascha Bantz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Manuel Cabanes gairebé va marcar per a Armada des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): El Armada va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 73, però en Mike Abisogun va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local David Costner va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Melbourne United FC

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Michal Mešťák va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 74. En Fredy Arthur va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Girolamo Domizio de MUnited amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, Hafız Pek de MUnited va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.