Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728161727

Liga 728161727 Información oficial sobre el partido 728161727 en Hattrick

28.04.2024 04:00:00

Black Bear Utd Alineación oficial del equipo 'Black Bear Utd' en el partido 0 - 4 I. R. Baboon Alineación oficial del equipo 'I. R. Baboon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Black Bear Utd Alineación oficial del equipo 'Black Bear Utd' en el partido 1 - 3 I. R. Baboon Alineación oficial del equipo 'I. R. Baboon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Bear Utd

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Timothy Lappin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Emmett Jeacock va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 69 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan Otmar Dubnický des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

I. R. Baboon

Goles Goles

  • 135 Minuto 41 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Kamira McAdam va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 180 Minuto 42 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Sam Hengesch de Babs va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 42.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Steve Wolcott va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 64, i va fer pujar el 0 - 3 per a Babs.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): Passaven 71 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Sam Hengesch va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Es duien 12 minuts de partit jugats quan Jimmy Selby va estar a punt de posar per davant a Babs amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fabrice Akono va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jimmy Selby ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Sam Hengesch va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fabrice Akono va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 280 Minuto 43 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Sam Hengesch al minut 43.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Jimmy Selby va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Babs Bayelaye Sow quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jimmy Selby l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Fabrice Akono va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kyle Liu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.