Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728161228

Liga 728161228 Información oficial sobre el partido 728161228 en Hattrick

28.04.2024 04:00:00

Auckland Jets Alineación oficial del equipo 'Auckland Jets' en el partido 0 - 9 Western Glory Alineación oficial del equipo 'Western Glory' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Auckland Jets Alineación oficial del equipo 'Auckland Jets' en el partido 0 - 4 Western Glory Alineación oficial del equipo 'Western Glory' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Auckland Jets

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Auckland van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fili Griffiths, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 202 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Auckland va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 48 que Miljan Cvijić no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Craig Gordon de Auckland va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stan Vahey de Auckland va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Western Glory

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Western prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Bonifacy Smoszna.
  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): En Árpád Nádor va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 183 Minuto 14 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 14, Western va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Bonifacy Smoszna.
  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Western eren letals, i Hannes Boxleitner va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 4 entrant des de la dreta.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, un xut de Ciro Ventimiglia des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan İsmail Hakkı Albora va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 68, el Western va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mikołaj Juszczak, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 7.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Árpád Nádor va augmentar l'avantatge de Western a 0 - 8 amb un xut ras arran de pal.
  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 74 minuts, Mikołaj Juszczak va superar per velocitat Stefan Baranowski per posar el 0 - 9 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Bonifacy Smoszna de Western va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Western va ser a punt de marcar al minut 75, quan el seu jugador Hannes Boxleitner va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.