Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728136577

Liga 728136577 Información oficial sobre el partido 728136577 en Hattrick

04.05.2024 23:15:00

FC LEGACY Alineación oficial del equipo 'FC LEGACY' en el partido 0 - 5 La Banda Cementera . Alineación oficial del equipo 'La Banda Cementera .' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC LEGACY Alineación oficial del equipo 'FC LEGACY' en el partido 0 - 3 La Banda Cementera . Alineación oficial del equipo 'La Banda Cementera .' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC LEGACY

La Banda Cementera .

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Filemón Porro va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 7.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Dion Tai A Pin, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 35 de partit va donar a Cementera l'avantatge per 0 - 3. Heinz Peter Pflügler en va ser l'anotador.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Klaus Detlef Längler va treure un córner llarg cap al segon pal que en Filemón Porro, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 4.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cementera van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Dion Tai A Pin va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Filemón Porro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Dion Tai A Pin de Cementera va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 40 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gaweł Chruślak, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gaweł Chruślak va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Gaweł Chruślak, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cementera va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cementera va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dion Tai A Pin, però el porter rival va fer una gran aturada.