Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728133209

Liga 728133209 Información oficial sobre el partido 728133209 en Hattrick

27.04.2024 23:45:00

Everton Nigth Alineación oficial del equipo 'Everton Nigth' en el partido 1 - 1 CATARINAS F.C. Alineación oficial del equipo 'CATARINAS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Everton Nigth Alineación oficial del equipo 'Everton Nigth' en el partido 1 - 2 CATARINAS F.C. Alineación oficial del equipo 'CATARINAS F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,6 % 8,8 % 68,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Everton Nigth

Goles Goles

  • 186 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Everton. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Wellington Veintimilla va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Everton, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Andrés Vargas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Nicolás De la Cruz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

CATARINAS F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): CATARINAS van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 79, quan Damiën Bobelyn va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CATARINAS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Esteban Cabrera, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Damiën Bobelyn va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Eduardo Plaza aquest no va estar a l'altura.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ivo Ambrosi va fer al minut 35 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Esteban Cabrera, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, un refús desafortunat de Luis Armijos, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Damiën Bobelyn no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Ivo Ambrosi va marcar al minut 70 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Damiën Bobelyn de CATARINAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sayid Khoumssi de CATARINAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.