Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728109971

Liga 728109971 Información oficial sobre el partido 728109971 en Hattrick

04.05.2024 22:00:00

SECURITY 24 Alineación oficial del equipo 'SECURITY 24' en el partido 2 - 1 CD Santa Clara eSports Alineación oficial del equipo 'CD Santa Clara eSports' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SECURITY 24 Alineación oficial del equipo 'SECURITY 24' en el partido 2 - 1 CD Santa Clara eSports Alineación oficial del equipo 'CD Santa Clara eSports' en el partido
Tiene un resultado normal 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SECURITY 24

Goles Goles

  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jesus Duarte va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 44.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Cipriano Coelho, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del COPS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Florêncio Correia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Cipriano Coelho va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

CD Santa Clara eSports

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Manuel Dinis Pinto que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a eSports.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Manuel Dinis Pinto va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Inocêncio Cartas, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 219 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Emílio Almeida va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Inocêncio Cartas, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Cândido Ganço va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.