Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728093062

Liga 728093062 Información oficial sobre el partido 728093062 en Hattrick

11.05.2024 22:00:00

Angry Catzyx Alineación oficial del equipo 'Angry Catzyx' en el partido 1 - 2 Inter de Queluz Alineación oficial del equipo 'Inter de Queluz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Angry Catzyx Alineación oficial del equipo 'Angry Catzyx' en el partido 0 - 4 Inter de Queluz Alineación oficial del equipo 'Inter de Queluz' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Angry Catzyx

Goles Goles

  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Alípio Resende de Catzyx va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Evaristo Pires, que no va perdonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claudino Piriquito de Catzyx va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Célio Ascensão Silva de Catzyx es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.

Inter de Queluz

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador de Queluz Silvian Chindriş va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 24 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Passats 89 minuts de partit, Queluz es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Bartolomej Bruchánek es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Mohammad Feyli de Queluz va fallar un penal al minut 29. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Queluz va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Pol Clos va quedar-se sol davant el porter Isidoro Ventura, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Ceder Dekkers de Queluz, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 56, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Silvian Chindriş ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zigismunds Ziņģis de Queluz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.