Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728088628

Liga 728088628 Información oficial sobre el partido 728088628 en Hattrick

20.04.2024 22:00:00

MGCP Alineación oficial del equipo 'MGCP' en el partido 1 - 6 Can't stop FC Alineación oficial del equipo 'Can't stop FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
MGCP Alineación oficial del equipo 'MGCP' en el partido 1 - 5 Can't stop FC Alineación oficial del equipo 'Can't stop FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MGCP

Goles Goles

  • 100 Minuto 70 (Gol de falta): Al minut 70, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Augusto Sá anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Ferrão de MGCP va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amílcar Seabra de MGCP es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Otílio Eusébio de MGCP va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Can't stop FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Marino Paulino sempre és una garantia. Al minut 3, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Pedro João Miranda marcar el 0 - 1 per al Cant.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Davide Mazzilli va augmentar l'avantatge de Cant a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pedro João Miranda, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Cant per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 65. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Pedro João Miranda. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Marino Paulino va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Pedro João Miranda va aprofitar un error defensiu al minut 78, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 6 al marcador per a Cant.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Maximin Thiriat al minut 53, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Daley Mallee de Cant va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.