Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728078279

Liga 728078279 Información oficial sobre el partido 728078279 en Hattrick

11.05.2024 22:00:00

Segredos Alineación oficial del equipo 'Segredos' en el partido 4 - 3 Kentball Alineación oficial del equipo 'Kentball' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Segredos Alineación oficial del equipo 'Segredos' en el partido 7 - 2 Kentball Alineación oficial del equipo 'Kentball' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Segredos

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Daniel Sousa va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 114 Minuto 68 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 68. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Olivier Bassot va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Máximo Peres va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 75, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Segredos, mentre ja celebrava el 3 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Segredos, atacant per l'esquerra al minut 80, va aprofitar el magnífic llançament de Alípio Pereira Ventura per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Segredos va ser a punt de marcar al minut 22, quan el seu jugador Pedro Gonçalo Rosa Gonçalves va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 209 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Raimundo Laboreiro va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però João Pena va xutar a fora.

Kentball

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): En Orçun Artun entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Kentball, un peu providencial d'en Gilbert Leblanc va situar el 0-1 al panell digital.
  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Luciano Abud no va poder aturar Orçun Artun de Kentball, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 42 el 1 - 2.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 en Orçun Artun va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Horst Sergio Edel va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): El Kentball va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 38 amb un llançament de falta perillós. En Edgardo Migliorati però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Augustín Zajak va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 58, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zacarias Estrada de Kentball va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Horst Sergio Edel de Kentball amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.