Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728078093

Liga 728078093 Información oficial sobre el partido 728078093 en Hattrick

06.04.2024 22:00:00

Coiotes Alineación oficial del equipo 'Coiotes' en el partido 8 - 0 Solverde Alineación oficial del equipo 'Solverde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Coiotes Alineación oficial del equipo 'Coiotes' en el partido 10 - 0 Solverde Alineación oficial del equipo 'Solverde' en el partido
Tiene mala suerte 9.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coiotes

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Boris Veselák, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Coiotes se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 22.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Amadeu Mendes va incrementar l'avantatge de Coiotes amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Coiotes va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Brás Rosa des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Peter End es va introduir dins la defensa central al minut 35, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Coiotes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Boris Veselák va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Coiotes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Boris Veselák progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, el Coiotes va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Boris Veselák, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 7 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Boris Veselák va aprofitar per marcar el 8 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 12 (Ocasión de penalti): Coiotes es va veure beneficiat per la polèmica al minut 12, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Peter End va relliscar al moment de fer el xut i el porter Serafim Gomes no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Enzo Dias va rematar alt.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Boris Veselák una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Serafim Gomes va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 289 Minuto 81 (Ocasión evento especial): En Eduardo Mansinho va fer una ràpida incursió al minut 81, però en Rolando Leitão no va tenir cap problema per aturar-lo.

Solverde