Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728056319

Liga 728056319 Información oficial sobre el partido 728056319 en Hattrick

27.04.2024 22:00:00

REPUBLIK Alineación oficial del equipo 'REPUBLIK' en el partido 0 - 5 Desportivo de Olivença Alineación oficial del equipo 'Desportivo de Olivença' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
REPUBLIK Alineación oficial del equipo 'REPUBLIK' en el partido 0 - 5 Desportivo de Olivença Alineación oficial del equipo 'Desportivo de Olivença' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REPUBLIK

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Raul Maia de REPUBLIK va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Desportivo de Olivença

Goles Goles

  • 174 Minuto 35 (Gol de penalti): En Felice Ellena va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 35. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Phil Collins de Desportivo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 39 de partit.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Felice Ellena, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Demétrio Simões va aprofitar un error defensiu al minut 79, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Desportivo.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Theo da Serra va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Desportivo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Sabino Conceição va quedar-se sol davant el porter Armindo Fonseca, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Stefan Hars, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ture Berning va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Theo da Serra de Desportivo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 61 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Felice Ellena després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Armindo Fonseca va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Bustos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.