Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728054030

Liga 728054030 Información oficial sobre el partido 728054030 en Hattrick

11.05.2024 22:00:00

Esselbê Alineación oficial del equipo 'Esselbê' en el partido 3 - 1 Restless Seagulls Alineación oficial del equipo 'Restless Seagulls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Esselbê Alineación oficial del equipo 'Esselbê' en el partido 1 - 1 Restless Seagulls Alineación oficial del equipo 'Restless Seagulls' en el partido
Tiene suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,3 % 76,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esselbê

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Richárd Pálffy de PiuPiu va aconseguir igualar el partit al minut 19, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 124 Minuto 73 (Gol de penalti): Al minut 73 l'àrbitre va premiar PiuPiu amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Vojo Marinković va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Goofy Wachter es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): PiuPiu va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eugenio Antonacci en un 1 contra 1 amb el porter Yuriy Alekhin, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de PiuPiu va anar a parar a la dreta de l'atac on en Élio Chupa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Goofy Wachter.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Luís Alfredo Covas de PiuPiu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Restless Seagulls

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Kimmo Lakanen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Walter Allen de Restless, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!