Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728053354

Liga 728053354 Información oficial sobre el partido 728053354 en Hattrick

04.05.2024 22:00:00

Chosennn F.C. Alineación oficial del equipo 'Chosennn F.C.' en el partido 0 - 4 CP_Team Alineación oficial del equipo 'CP_Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chosennn F.C. Alineación oficial del equipo 'Chosennn F.C.' en el partido 0 - 1 CP_Team Alineación oficial del equipo 'CP_Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chosennn F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Chosennn van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Floris Dumartin va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chosennn va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Javytas Makaitis va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Boris Rezničák de Chosennn la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 15 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Boris Rezničák va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vinko Recko de Chosennn es va guanyar la targeta groga merescudament.

CP_Team

Goles Goles

  • 135 Minuto 4 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): David Busaniche va demostrar la seva experiència quan al minut 4 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 1. És un murri!
  • 183 Minuto 7 (Gol por la derecha): Berald Biedermann va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 184 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de CP_Team, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Luís Roque Piedade Oliveira va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 55, CP_Team va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ola Göransson.