Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728053235

Liga 728053235 Información oficial sobre el partido 728053235 en Hattrick

20.04.2024 22:00:00

Os Pinos Alineación oficial del equipo 'Os Pinos' en el partido 2 - 4 Showtime in Marinhas Alineación oficial del equipo 'Showtime in Marinhas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Os Pinos Alineación oficial del equipo 'Os Pinos' en el partido 1 - 0 Showtime in Marinhas Alineación oficial del equipo 'Showtime in Marinhas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Pinos

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pinos contenien la respiració mentre en Aleksi Ljungberg s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Aaro Rantamäki estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Aleksi Ljungberg va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 33.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Aaro Rantamäki es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Vítor Carvalha quasi dona a Pinos l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 239 Minuto 81 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Victor Jesus Fausto va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Émile Maret per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luciano Gomes Pinto de Pinos es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Néstor Honaine de Pinos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Pablo Néstor Honaine de Pinos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 79.

Showtime in Marinhas

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Showtime van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Leif Karlsson.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): José Humberto Freixinho va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a Showtime.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): Showtime agafava avantatge al minut 83 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ahmed Abubaker Al-Azry amb mestria.
  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): Ahmed Abubaker Al-Azry va marcar al minut 91 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Filipe Jesus Alves de Showtime va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.