Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728049765

Liga 728049765 Información oficial sobre el partido 728049765 en Hattrick

27.04.2024 22:00:00

Backyard Clowns F. C. Alineación oficial del equipo 'Backyard Clowns F. C.' en el partido 2 - 2 Pastéis 73 Alineación oficial del equipo 'Pastéis 73' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Backyard Clowns F. C. Alineación oficial del equipo 'Backyard Clowns F. C.' en el partido 2 - 1 Pastéis 73 Alineación oficial del equipo 'Pastéis 73' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Backyard Clowns F. C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Backyard va ser Teofilo Fernández Duran.
  • 106 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Backyard sempre confia amb les genialitats d'en Duarte Serra; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Teofilo Fernández Duran arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Dias va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Alex Pires va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 55 quan Teofilo Fernández Duran de Backyard gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Duarte Serra va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Backyard se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Teofilo Fernández Duran va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Pastéis 73

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ariosto Ventura va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Albino Ferreira la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Fernando Simão Soares va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 65.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Fernando Simão Soares va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Duarte Borralha al minut 41 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Sidónio Gameiro va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pastéis que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Duarte Borralha, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 75 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Fernando Simão Soares de Pastéis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Nobre Pereira Brito de Pastéis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.