Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728049764

Liga 728049764 Información oficial sobre el partido 728049764 en Hattrick

27.04.2024 22:00:00

azes Alineación oficial del equipo 'azes' en el partido 4 - 3 FECEPEs Alineación oficial del equipo 'FECEPEs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
azes Alineación oficial del equipo 'azes' en el partido 4 - 2 FECEPEs Alineación oficial del equipo 'FECEPEs' en el partido
Tiene un resultado normal 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,4 % 6,5 % 21,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

azes

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del azes contenien la respiració mentre en Amaro Azevedo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): azes prenia la batuta de l'encontre al minut 31, quan en Luís Bonifácio Malafaia va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87 del partit, el jugador Élio António Malafaia de azes va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 120 Minuto 89 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 89, indicava inequívocament que en Élio António Malafaia va saber trobar la xarxa rival. azes desfeia l'equilibri: 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 17 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 17 podia haver acabat en gol, però Bártolo Lima va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Isaac Souza, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Clementino Rosa del azes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): azes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 85 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Reginaldo Godinho ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Silva.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aurélio Wilson de azes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Clementino Rosa de azes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FECEPEs

Goles Goles

  • 105 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 26, Elísio Rodrigues Guerra va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Alfredo Barulho, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 1.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Rui Hipólito va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a FECEPEs.
  • 174 Minuto 86 (Gol de penalti): FECEPEs va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Xavier Artigas va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rui Hipólito de FECEPEs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.