Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728049044

Liga 728049044 Información oficial sobre el partido 728049044 en Hattrick

04.05.2024 22:00:00

Royal Club Forja Alineación oficial del equipo 'Royal Club Forja' en el partido 3 - 5 Casal Football Club Alineación oficial del equipo 'Casal Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Royal Club Forja Alineación oficial del equipo 'Royal Club Forja' en el partido 1 - 3 Casal Football Club Alineación oficial del equipo 'Casal Football Club' en el partido
Tiene suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Club Forja

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): RCF va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Éric Marchal va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Adalberto Marques Domingues va marcar al minut 35 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 0.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de RCF van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 2 mitjançant en Adalberto Marques Domingues.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): El RCF va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 42, però en Tazabek Chingiz Uulu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Danny Rey.

Casal Football Club

Goles Goles

  • 152 Minuto 43 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Humberto Tavares va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 43 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 162 Minuto 58 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 58, quan Fernando Rodrigues va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 83 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en José Timóteo Melo de CFC marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 116 Minuto 87 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 87, en Salvador Araújo del CFC va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Álvaro Pires que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 4.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a CFC l'avantatge per 3 - 5. Álvaro Pires en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Salvador Araújo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Elgar Vasconcelos va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Humberto Tavares va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 59, quan en Tito Fernandes Ramos va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Rodrigues de CFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.