Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728048815

Liga 728048815 Información oficial sobre el partido 728048815 en Hattrick

27.04.2024 22:00:00

Royal Knights Alineación oficial del equipo 'Royal Knights' en el partido 3 - 3 Leões da Invicta Alineación oficial del equipo 'Leões da Invicta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Royal Knights Alineación oficial del equipo 'Royal Knights' en el partido 5 - 2 Leões da Invicta Alineación oficial del equipo 'Leões da Invicta' en el partido
Tiene mala suerte 4.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,1 % 2,8 % 17,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Knights

Goles Goles

  • 112 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 del partit, el jugador Leonardo Diaz de Knights va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 21, el Knights va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Basílio Pedreira, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 120 Minuto 76 (Gol de falta): Ingo Schöttl va donar a Knights un avantatge de 3 - 2 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Knights per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alberto Nunes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alberto Nunes va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Knights va estar a punt de posar-se per davant al minut 58 però Alberto Nunes va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Ryszard Czapracki va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Knights.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Leonardo Diaz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Leões da Invicta

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): Fidélio Tojeira va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Invicta i marcant el 0 - 1.
  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Invicta va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 11. Dener Cuniã va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Berold Schloederitzko per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.