Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728046460

Liga 728046460 Información oficial sobre el partido 728046460 en Hattrick

27.04.2024 22:00:00

Estrela Vermelha de Braga Alineación oficial del equipo 'Estrela Vermelha de Braga' en el partido 5 - 3 Sporting 41 Alineación oficial del equipo 'Sporting 41' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Estrela Vermelha de Braga Alineación oficial del equipo 'Estrela Vermelha de Braga' en el partido 5 - 1 Sporting 41 Alineación oficial del equipo 'Sporting 41' en el partido
Tiene un resultado normal 5.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrela Vermelha de Braga

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Sílvio Sousa Lima va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 48 minuts, el tirador de faltes del Vermelha va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Moisés Moreira, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Vermelha va augmentar la diferència quan Pedro Bruno Urraca no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 65 gràcies a la jugada de Moisés Moreira, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Evangelista Azevedo va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 2 (Ocasión de penalti): En Rui Mário Santos Freire va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 2, però el porter visitant Elmano Carromeu el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Bernardim Portela va estar a punt d'empatar per a Vermelha quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Elmano Carromeu va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 54 quan Januário Loja de Vermelha gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rui Mário Santos Freire.
  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Moisés Moreira de Vermelha es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sílvio Sousa Lima de Vermelha la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sporting 41

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): Quan passaven 26 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Sporting. En Luís Santos va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 115 Minuto 58 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Bogusław Błochowiak era molt més ràpid que el defensa Saúl Serra. Al minut 58, el jugador de Sporting va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 2.
  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 59 minuts Augusto Pires va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.