Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728046023

Liga 728046023 Información oficial sobre el partido 728046023 en Hattrick

11.05.2024 22:00:00

Fallen Angels FC Alineación oficial del equipo 'Fallen Angels FC' en el partido 1 - 4 A&M&M Alineación oficial del equipo 'A&M&M' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fallen Angels FC Alineación oficial del equipo 'Fallen Angels FC' en el partido 4 - 2 A&M&M Alineación oficial del equipo 'A&M&M' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fallen Angels FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 55 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Nuno Contente, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a Fallen.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 2 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Sérgio Antunes va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Napoleão Simões va estar a punt d'empatar per a Fallen quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lucero Iturralde va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Nuno Contente de Fallen va intentar batre la porteria rival al minut 33 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Napoleão Simões no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Fallen va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Marian Dworakowski va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Fallen va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Marian Dworakowski va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Lucero Iturralde va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al 78, Maximilian Ancker hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Lucero Iturralde. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Claudio Mongiovì no oblidarà el que li va passar durant el minut 80. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marian Dworakowski.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Napoleão Simões de Fallen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

A&M&M

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ľubor Fernecík va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Harm Burt entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al A&M&M, un peu providencial d'en Francisco Javier Mackenzie va situar el 0-2 al panell digital.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51, un xut de Tobi Umfahrer des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 65, A&M&M va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser José Danguso.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): A&M&M van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 27 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Sami Maijala no va ser gens encertat.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, José Danguso va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): José Danguso de A&M&M va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 50 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.