Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728045234

Liga 728045234 Información oficial sobre el partido 728045234 en Hattrick

04.05.2024 22:00:00

FAPOC F.C. Alineación oficial del equipo 'FAPOC F.C.' en el partido 4 - 3 Marafados Algarvios Alineación oficial del equipo 'Marafados Algarvios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FAPOC F.C. Alineación oficial del equipo 'FAPOC F.C.' en el partido 4 - 1 Marafados Algarvios Alineación oficial del equipo 'Marafados Algarvios' en el partido
Tiene un resultado normal 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FAPOC F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): FAPOC, atacant per l'esquerra al minut 28, va aprofitar el magnífic llançament de Marcos Lamúrias per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de FAPOC pel centre va donar un gran resultat: el gol de Brás Carvalhais va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan FAPOC va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Benedikt Pavelek des de dins de l'àrea.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats van embogir quan en Lourenço Salsinha va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de FAPOC.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 12 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Sebastián Rios va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Marcos Lamúrias de FAPOC gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Albano Dias, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Marcos Lamúrias de FAPOC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maíz Barciela de FAPOC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mirosław Miejski de FAPOC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Marafados Algarvios

Goles Goles

  • 151 Minuto 65 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 65, el jugador visitant Massimiliano Cuzzo va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els jugadors de Marafados no defallien en cap moment. Producte d'això, en Dawid Opiłka va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 en Ronny Luttitz va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.