Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728041646

Liga 728041646 Información oficial sobre el partido 728041646 en Hattrick

27.04.2024 22:00:00

F.C. Alverca Alineación oficial del equipo 'F.C. Alverca' en el partido 3 - 2 Courense SAD Alineación oficial del equipo 'Courense SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Alverca Alineación oficial del equipo 'F.C. Alverca' en el partido 3 - 2 Courense SAD Alineación oficial del equipo 'Courense SAD' en el partido
Tiene un resultado normal 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,0 % 37,4 % 30,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Alverca

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Mikoláš Heran va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. F.C.A. empatava el partit, 1 a 1, al minut 31.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jerardo Cocho de F.C.A. va aconseguir igualar el partit al minut 79, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a F.C.A. va ser Elias Hengartner.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 28 (Ocasión de penalti): F.C.A. tenia un penal al seu favor al minut 28, però el porter va aturar el xut de Kacper Pyszczak amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Kerto Vähi, t'estimo!!!''
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El F.C.A. va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Marek Czapara la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Henryk Ambroży va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de F.C.A. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Santeri Nikkanen va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a William Northover de F.C.A. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Courense SAD

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Courense agafava avantatge al minut 11 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Şerban Porumboiu amb mestria.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Wolfgang Brandtner que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Courense.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Custódio José Mota quasi aconsegueix empatar per Courense al minut 89, però Endy Pérez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.