Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728041637

Liga 728041637 Información oficial sobre el partido 728041637 en Hattrick

13.04.2024 22:00:00

F.C. Alverca Alineación oficial del equipo 'F.C. Alverca' en el partido 5 - 2 KeyserSoze Club Alineación oficial del equipo 'KeyserSoze Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. Alverca Alineación oficial del equipo 'F.C. Alverca' en el partido 4 - 1 KeyserSoze Club Alineación oficial del equipo 'KeyserSoze Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Alverca

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): F.C.A., atacant per l'esquerra al minut 16, va aprofitar el magnífic llançament de Hannes Eder per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): F.C.A. s'avançava al marcador al minut 26, després d'un rebot que va caçar en Manuel Guerreiro Alves per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Jerardo Cocho va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Hannes Eder va incrementar l'avantatge de F.C.A. amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Hannes Eder, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El F.C.A. va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Kacper Pyszczak va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En William Northover es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Kacper Pyszczak, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

KeyserSoze Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 25, quan Noel Rosado va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, KeyserSoze seguien lluitant fins al final. Al minut 73, fruit d'aquests esforços, Yannathan Taranaki va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): KeyserSoze va estar a punt d'empatar al 29 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de 范 (Fan) 京松 (Jingsong) que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Gaëtano Libert ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): KeyserSoze va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 72, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Noel Rosado.