Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728040744

Liga 728040744 Información oficial sobre el partido 728040744 en Hattrick

20.04.2024 22:00:00

Valdarados FC Alineación oficial del equipo 'Valdarados FC' en el partido 1 - 4 FC Red Devil Alineación oficial del equipo 'FC Red Devil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valdarados FC Alineación oficial del equipo 'Valdarados FC' en el partido 0 - 1 FC Red Devil Alineación oficial del equipo 'FC Red Devil' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdarados FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 58 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Valdarados eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 58, Francisco Zafra va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alex Lefèvre va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Przemysław Pyrkosz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Valdarados van sortir al contraatac amb encert al minut 30, però Petter Tillen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rene Ziebarth de Valdarados va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Red Devil

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Marius Johansen quedar desmarcat i marcar per a Reds al minut 36. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 68, quan Marek Katarzyński va posar els visitants Reds per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 81, Reds va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Enrique Echecón.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Marek Katarzyński va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Sigismondo Cavallin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Harald Waltoś de Reds va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Sigismondo Cavallin que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Robert Polkovnikov al minut 57, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Petter Tillen no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Beke Kuti estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Moushegh Hagoyan va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Enrique Echecón, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.