Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728040523

Liga 728040523 Información oficial sobre el partido 728040523 en Hattrick

27.04.2024 22:00:00

Sol Avesso SC Alineación oficial del equipo 'Sol Avesso SC' en el partido 1 - 5 PTM-TITANS Alineación oficial del equipo 'PTM-TITANS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sol Avesso SC Alineación oficial del equipo 'Sol Avesso SC' en el partido 1 - 5 PTM-TITANS Alineación oficial del equipo 'PTM-TITANS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sol Avesso SC

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Enea De Lucia va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Avesso i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Blair Shottock quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Georg Bergmann va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Avesso se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Noam Kochav va ser clau en la jugada d'atac de Avesso al minut 89, quan ell mateix va fer una passada brutal a Juan Jesús Fantaguzzi, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Avesso va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 89 que Filip Zloch no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

PTM-TITANS

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): En Fritz Athen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 6 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): TITANS agafava avantatge al minut 37 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ignacio Barcelona amb mestria.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fritz Athen, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, un xut de Henner Simic des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Henner Simic, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Leevend Raja de TITANS al minut 33 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 219 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ferdinand Svansjö va poder marcar per a TITANS en un servei de cantonada picat per en Leevend Raja quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ignacio Barcelona. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.