Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728039517

Liga 728039517 Información oficial sobre el partido 728039517 en Hattrick

27.04.2024 22:00:00

Johnny_team Alineación oficial del equipo 'Johnny_team' en el partido 2 - 2 Scalabenfica F.C. Alineación oficial del equipo 'Scalabenfica F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Johnny_team Alineación oficial del equipo 'Johnny_team' en el partido 8 - 1 Scalabenfica F.C. Alineación oficial del equipo 'Scalabenfica F.C.' en el partido
Está más tieso que su rival 7.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Johnny_team

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Johnny_team prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en Sidraque Neves va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Johnny_team va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 54 Jerónimo Andrade va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Afonso Dragão va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Ferenc Kígyósi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Scalabenfica F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 48 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Rostyslav Zabiygola de Scalabenfica marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Scalabenfica va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Matthias Jettenbach, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Eliseu Carapeta que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 25 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Tzach Revah va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Silvério Merca va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Matthias Jettenbach quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mihajlo Đakonović de Scalabenfica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.