Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728038564

Liga 728038564 Información oficial sobre el partido 728038564 en Hattrick

27.04.2024 22:00:00

Castelenses Alineación oficial del equipo 'Castelenses' en el partido 4 - 4 Brandoa Depor Alineación oficial del equipo 'Brandoa Depor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Castelenses Alineación oficial del equipo 'Castelenses' en el partido 4 - 3 Brandoa Depor Alineación oficial del equipo 'Brandoa Depor' en el partido
Tiene un resultado normal 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,9 % 22,6 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castelenses

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Castelenses va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Carlos Martinho Sottomayor va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Carlos Martinho Sottomayor va donar a Castelenses un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 48, Núrio Antunes va pentinar un córner cap al segon pal que Adelino Batuca va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Castelenses va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Carlos Martinho Sottomayor progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Macário Glória va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Stefano Zampedri va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Anselmo Guasti haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Castelenses al minut 4.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Macário Glória va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Núrio Antunes de Castelenses va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Brandoa Depor

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Matteo Salzillo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Juan Luis Contero va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 18.
  • 163 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador visitant Juan Luis Contero va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 28 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 152 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Dennis van den Akker va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 3.
  • 162 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 71 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Dennis van den Akker de Brandoa marcar el 4 - 4 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 25 (Ocasión de falta): En Ulrich Behnke va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Matteo Salzillo quasi marca en una jugada assajada de córner que Jakob Stefan havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Luis Contero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henny Van Holder.