Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728038237

Liga 728038237 Información oficial sobre el partido 728038237 en Hattrick

11.05.2024 22:00:00

Sintrense F. C. Alineación oficial del equipo 'Sintrense F. C.' en el partido 1 - 3 FC Bora Curtir Alineación oficial del equipo 'FC Bora Curtir' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sintrense F. C. Alineación oficial del equipo 'Sintrense F. C.' en el partido 1 - 1 FC Bora Curtir Alineación oficial del equipo 'FC Bora Curtir' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,4 % 35,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sintrense F. C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 3 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 3, indicava inequívocament que en Lionel van Splunter va saber trobar la xarxa rival. Sintrense desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 16 (Ocasión de contra por la izquierda): Sintrense van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 16, però Lionel van Splunter va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 200 Minuto 69 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 69 amb una falta ben llançada per en Lionel van Splunter, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

FC Bora Curtir

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Mariusz Korycki va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 27.
  • 135 Minuto 54 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Mariusz Korycki va marcar el 1 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Chiu Ballestero va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 66, i va fer pujar el 1 - 3 per a Curtir.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sandro Meli va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 21 de joc.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Mariusz Korycki va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 75, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Michel Nguyen va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Curtir van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mariusz Korycki, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.