Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728011914

Liga 728011914 Información oficial sobre el partido 728011914 en Hattrick

11.05.2024 21:30:00

Auckland Welsh Alineación oficial del equipo 'Auckland Welsh' en el partido 0 - 8 Hippos Cariad Alineación oficial del equipo 'Hippos Cariad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Auckland Welsh Alineación oficial del equipo 'Auckland Welsh' en el partido 0 - 7 Hippos Cariad Alineación oficial del equipo 'Hippos Cariad' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Auckland Welsh

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Corintho Perinotto va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Bo Göran Lövbratt, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Philip Day.

Hippos Cariad

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Huw Southall que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Hippos.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Tom Jenkins va augmentar l'avantatge de Hippos a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Roger Morgan de Hippos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 37. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Albert Huršecký de Hippos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 40 de partit.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 41 de partit va donar a Hippos l'avantatge per 0 - 5. Guillermo Capmany en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Guillermo Capmany va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 71, i va fer pujar el 0 - 6 per a Hippos.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Albert Huršecký, que va ser qui va marcar 0 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Huw Southall va augmentar l'avantatge de Hippos a 0 - 8 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Hippos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gregory Barry va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.