Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728011576

Liga 728011576 Información oficial sobre el partido 728011576 en Hattrick

04.05.2024 21:30:00

Montgomery Musketers Alineación oficial del equipo 'Montgomery Musketers' en el partido 4 - 0 Shipp's Strikers VI Alineación oficial del equipo 'Shipp's Strikers VI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Montgomery Musketers Alineación oficial del equipo 'Montgomery Musketers' en el partido 3 - 0 Shipp's Strikers VI Alineación oficial del equipo 'Shipp's Strikers VI' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montgomery Musketers

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador Lewis Escott de Montgomery, després de 15 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Harris Hendry va incrementar l'avantatge de Montgomery amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 47 minuts de joc, Fernando Houtsnee, corrent com un esperitat, superà primer Nicolas Dumont per velocitat, i després el porter posant el 3 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Montgomery va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Julian Hieslmayr va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ramon Wibaut va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 289 Minuto 22 (Ocasión evento especial): En Manolo Garicaza va fer una ràpida incursió al minut 22, però en 智大 (Tomohiro) 川渕 (Kawabuchi) no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Győző Szlezák es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 289 Minuto 53 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Manolo Garicaza va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en 智大 (Tomohiro) 川渕 (Kawabuchi) el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Shipp's Strikers VI

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Zygmunt Pietruszczak va fer al minut 20 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Iowerth Ward, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Strikers van sortir al contraatac al minut 74, però Iowerth Ward va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.