Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 728008265

Liga 728008265 Información oficial sobre el partido 728008265 en Hattrick

27.04.2024 21:00:00

le fou du foot Alineación oficial del equipo 'le fou du foot' en el partido 2 - 1 les pieds carrés 2 Alineación oficial del equipo 'les pieds carrés 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
le fou du foot Alineación oficial del equipo 'le fou du foot' en el partido 1 - 1 les pieds carrés 2 Alineación oficial del equipo 'les pieds carrés 2' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,2 % 1,8 % 15,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

le fou du foot

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Adalberto Morantes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de foot.
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Gino Porchera va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ottorino Narsete, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del foot sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Adalberto Morantes, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 26 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a foot per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adalberto Morantes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Makis Chrisikopoulos al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gino Porchera va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

les pieds carrés 2

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Christoffer Kristoffersen va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de carrés, Filippo Condorelli, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): carrés van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però Christoffer Kristoffersen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Filippo Condorelli.