Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727988103

Liga 727988103 Información oficial sobre el partido 727988103 en Hattrick

20.04.2024 21:00:00

Olympique Gascony Alineación oficial del equipo 'Olympique Gascony' en el partido 0 - 3 benda Alineación oficial del equipo 'benda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Olympique Gascony Alineación oficial del equipo 'Olympique Gascony' en el partido 0 - 1 benda Alineación oficial del equipo 'benda' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique Gascony

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Olympique sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ben Letzing, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): Jérémie Arnoult va marxar per velocitat al minut 78 i va fer una passada de la mort a Patrick Hinterleitner, però aquest va fallar.

benda

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Passats 35 minuts de partit, benda es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Florentin Bănulescu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Germain Rostan va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): En Florentin Bănulescu entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al benda, un peu providencial d'en Marius-Lucian Duchatelle va situar el 0-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Germain Rostan es va quedar sol davant del porter, al minut 38. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Fred Quemener va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Barnabé Rivierre de benda va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 73 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.