Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727987382

Liga 727987382 Información oficial sobre el partido 727987382 en Hattrick

04.05.2024 21:00:00

Real Marcadet Alineación oficial del equipo 'Real Marcadet' en el partido 0 - 7 us calais Alineación oficial del equipo 'us calais' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Real Marcadet Alineación oficial del equipo 'Real Marcadet' en el partido 0 - 8 us calais Alineación oficial del equipo 'us calais' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Marcadet

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Laurent Pineau va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Gino Sarron va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Camille Dumetz de Marcadet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

us calais

Goles Goles

  • 170 Minuto 28 (Gol de falta): Salomon Cailleux va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 28. 0 - 1 per a calais.
  • 135 Minuto 34 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Salomon Cailleux va marcar el 0 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Tristan Proust va augmentar l'avantatge de calais a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de calais. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Tristan Proust xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, calais va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Silvère Lay, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Anders Lundhborn va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Sylvain Fremy des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 7 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Salomon Cailleux, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 80 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. calais va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 235 Minuto 84 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Salomon Cailleux va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.