Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727985650

Liga 727985650 Información oficial sobre el partido 727985650 en Hattrick

11.05.2024 21:00:00

DJAC Olympique Alineación oficial del equipo 'DJAC Olympique' en el partido 0 - 4 blaireau sport team Alineación oficial del equipo 'blaireau sport team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DJAC Olympique Alineación oficial del equipo 'DJAC Olympique' en el partido 0 - 2 blaireau sport team Alineación oficial del equipo 'blaireau sport team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DJAC Olympique

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de DJAC va anar a parar a la dreta de l'atac on en Filippo Insalaco, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): DJAC van sortir al contraatac amb encert al minut 77, però Kevin Shroyer no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Genco Demirkan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Genco Demirkan va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

blaireau sport team

Goles Goles

  • 174 Minuto 14 (Gol de penalti): Quan passaven 14 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del blaireau. En Marian Basak va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Joakim Kokoi arribés a peus de Christian Dormann, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a blaireau el 0 - 2.
  • 180 Minuto 57 (Gol de falta): Al minut 57, una falta xutada per Marian Basak va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a blaireau. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Passaven 82 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Marian Basak va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Kostas Kostis va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Antonio Fagiolo al minut 26, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 284 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Al minut 76 de joc, Marian Basak de blaireau va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, el blaireau va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Kostas Kostis s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felix Lambert de blaireau va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.